Sekretesspolicy

Sátnegirji app (till iOS och Android) har utvecklats av Ravda Lágádus och är gratis att använda. Den här Tjänsten tillhandahålls av Ravda Lágádus och är tänkt att användas som den är. Här beskrivs sekretesspolicyn och hanteringen av data för användare som väljer att använda Tjänsten.

Personlig information
Sátnegirji app analyserar ingen information om användarens beteende eller inmatningar. Ingen information som matas in i appen sparas eller skickas vidare när apparna används. Inga tredjepartstjänster används eller tar del av information eller data.

Analys
Google play och App store kan logga av användning för analys om du uttryckligen har tillåtit det. Denna information är anonymiserad och kan inte identifiera dig som person. Analyserna kan omfatta information om hårdvara och specifikationer för operativsystem, prestandastatistik och data om hur du använder dina enheter och appar. När de har samlats in loggas personlig information antingen inte alls, tas bort från rapporterna innan de skickas eller skyddas av tekniker som differentiell integritet.

Ändringar av sekretesspolicy
Om ändringar av sekretesspolicyn sker så meddelas det vid uppdatering av apparna och kan läsas på denna sida.

Kontakt
Ta kontakt med oss vid ytterligare frågor om vår sekretesspolicy.